Rasti ruutuun

Runoilija Cry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin pieni ihminen...
 

tyhjä huone
tyhjiä sanoja täynnä.
Monia lupauksia
pelkkiä tyhmiä valheita.
Hiljainen ääni
huutaa apua pimeässä.
Tapoit ihmisen sisälläni.

Kukaan ei kuule
kuiskaus ei kantaudu korviisi.
Näkökyky sumenee
valhe sekoittuu siihen totuuteen.
Pettymys ja suru
tiivistyvät katkeruudeksi.
Hajosin tomuksi kosketuksestasi.

Pystynkö unohtamaan
nenääni kantautuvaa tuoksua.
Pystynkö unohtamaan
muistamalla kaikki asiat.
Hyvä ja paha
sellainen minä olen.
Epäluotettava ja heikko ihminen.

Sokea huomaamaan totuutta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Cry Elävä liekki 10.1.2013 0 Runo
Cry Kolme Jiitä 7.11.2011 2 Runo
Cry Mollukka 10.11.2012 0 Runo
Cry Nimetön 18.11.2013 0 Runo
Cry Nimetön 29.6.2010 0 Runo
Cry Olet parempi kuin minä. 11.3.2013 0 Runo
Cry Pahan puun juuri 29.6.2010 0 Runo
Cry Peitetty 31.8.2012 1 Runo
Cry Petollinen tunne 20.9.2010 2 Runo
Cry Rasti ruutuun 6.7.2010 0 Runo