Olet parempi kuin minä.

Runoilija Cry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin pieni ihminen...
 

En tiennyt nimeäsi
en tuntenut sinua
kuka olet, näetkö minut?
olin unohtanut sinut
en muistanut enää
hyviä hetkiä menneisyydestä
näetkö niitäkään?

Sinä tiedät nimeni
sinä tunsit minut
mutta tiedätkö millainen olen?
aistisi kadonneet
et kuule, et näe
pystytkö silti huomaamaan?

Sydän kertoo lämmöllään,
tarinaa rakkaudesta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Cry Nimetön 18.11.2013 0 Runo
Cry Kolme Jiitä 7.11.2011 2 Runo
Cry Elävä liekki 10.1.2013 0 Runo
Cry Nimetön 29.6.2010 0 Runo
Cry Mollukka 10.11.2012 0 Runo
Cry Petollinen tunne 20.9.2010 2 Runo
Cry Pahan puun juuri 29.6.2010 0 Runo
Cry Peitetty 31.8.2012 1 Runo
Cry Rasti ruutuun 6.7.2010 0 Runo
Cry Olet parempi kuin minä. 11.3.2013 0 Runo