Minä en uskalla

Runoilija sarif

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä en uskalla.
En uskalla sanoa sitä.

Minä tapasin miehen.
Näin hänet tanssimassa salsaa,
valkoinen lätsä päässään.

Menin vähän lähemmäksi,
sain häneltä hymyn.
Ujon hymyn.

Viikkoa myöhemmin löysin itseni kahvilasta,
juomassa teetä hänen kanssaan.

Vietimme illat keskustellen,
menneestä, tulevasta, elämämme painovirheistä.

Seisoimme yöt rannalla, palellen,
toisiamme lämmittäen.
Kumpikaan ei halunnut lähteä,
odottaa seuraavaa kertaa.

Nyt puoli vuotta myöhemmin lepään hänen kainalossaan,
piirrän kuvioita iholle,
nautin joka hetkestä.

Mutta kuitenkaan en uskalla.
Minä en uskalla.
En uskalla sanoa sitä.

"Minä rakastan sinua"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis rakkaustarina :)
uskallusta sinulle <3

Hurmaavan kaunis rakkausruno.
Oikein odotan jatkoa, uskaltaako runoilija...
Pajutar *kiittää hymyillen*

Suloinen.
:)
Uskalla jo !

hienoa ajatuksia ujoudesta,

kaunis rakkaustarina :)
uskallusta sinulle <3

Hurmaavan kaunis rakkausruno.
Oikein odotan jatkoa, uskaltaako runoilija...
Pajutar *kiittää hymyillen*

Suloinen.
:)
Uskalla jo !

hienoa ajatuksia ujoudesta,

 

Käyttäjän kaikki runot