Illan huuma

Runoilija sarif

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Illan huuma

Kaksi vartaloa,
toisiaan härnäten
kietoutuu yhteen

koskettaa

Huokauksia,
kiihtyvä hengitys,
nopeneva tahti.
Elämän pisarat
valuvat pitkin selkää

ihoa

Vain kaksin
väkijoukon keskellä,
toisiaan katsellen

hellästi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma hienossa runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot