Takapakkia..

Runoilija The angel of Death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

google :P
 

yks askel eteen kaksi taa..
siltä joskus suhteemme tuntuu..
joskus hyppäämme kymmenen eteen...
mutta kun seuraavaksi näämme olemme 11 takana...
en halua paljoa seksiä..
vaikka olisin kikseis kokoajan..
haluisin pitää kädestäs kaupungilla...
en tie miks mut se vaan tuntuu hyvältä <3...
voisin olla kanssas missä vaan...
ja vaikka tulla kanssas ratsastamaan...
tuntuu oudolta..
niin kuin välillä välttelisit mua...
mut se ei taida olla sitä...
en uskoa voi sitä..
joskus pelkään et olet kyllästynyt muhun..
kun mul ei tapahdu paljoo mitää..
mut on taas mukava kun on tätä takapakkia..
se tuo vaihtelua elämään..
kun vaan sua arkisin ikävöin...
mutta luotan suhun täysillä joten ei huolta...
odotan sun kysymystäs milloin sut nähdä saan..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot