Your smile

Runoilija The angel of Death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

google :P
 

I feel again..
the in side death has gone..
she had taken it away
she made my see that there's light for my too..
she made my life worth of living...
Our first kiss made my realise that i need to face my inside death...
and now...
i have finally won it...
but it didn't die...
it lives in my past..
darkest past...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onko tarkotuksella joka kohdassa että "my" ?
Kun tässä kohdassa esimerkiksi"Our first kiss made my realise" pitäs olla että me. "made me realize"
Muutenki varmaan kannattaa kirjottaa suomeksi jos ei oo varma miten se menee englanniksi, koska kun on paljon kirjotusvirheitä niin teksti tökkii kauheasti

 

Käyttäjän kaikki runot