erillainen paha poika...

Runoilija The angel of Death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

google :P
 

en ole mikään hyvä poika...
ikuinen kakkonen..
en pärjää punttauksessa...
en cartingissa..
en karatessa ole varma...
en osaa runoilla..
en myöskään taiteilla..
en ole hyvä puhuja..
en kuuntelija...
en näyttelijä..
en ole hyvä kovassa työssä..
en hyvä oppimaan...
en hyvä itsekurissa..
en ole hyvä tunteissa..

mutta vittu sentään yritän...
mutta tuloksetta...

en tunne itselleni tarkoitusta..
joskus tuntuu etten kuulu tänne..
mutta en saa lähteä..
olen kuin jumissa..
jäävuoren sisällä..
olen liian lämmin kuollakseni..
mutta liian kylmä elääkseni..

olen vain naru paska..
joka on sali hullu..

Selite: 
vuodelta 2004 ollut runo jonka löysin :P
Kategoria: 
 

Kommentit

"olen kuin jumissa..
jäävuoren sisällä..
olen liian lämmin kuollakseni..
mutta liian kylmä elääkseni.."

tästä kohdasta pidin oikein erityisen paljon. koskettava runo...

Sinä et taida nähdä omaa arvoasi.

Ei sun tartte päteä ja olla yksi parhaista missään noista lajeista mitä tuossa luettelit. Se ihan oikeasti riittää, että tekee sen mihin pystyy. Siinä on se arvokkuus.

Toivon, että jonakin päivänä ymmärrät, miten kallisarvoinen olet, juuri tuollaisena kuin olet. Se pitää itse oivaltaa, ei tämä maailma sitä koskaan meille tunnusta.

Tää teksti on valtavan aito, koskettava ja pysäyttävä.

 

Käyttäjän kaikki runot