mitä tahansa

Runoilija The angel of Death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

google :P
 

mä voin muuttua...
mä voin pysyä...
mä voin lähteä...
mä voin jäädä..
mä teen mitä tahansa ettei tästä tule surua...
mä teen kaikkeni sen eteen et voitaisiin olla...

vain sun tarvii sanoo mitä mun tarvis olla...
vain sä sen tiedät..

mä pystyn ja haluan tehdä mitä vain tämän asian eteen...

mä en halua olla ilman sua...

mutta jos sä lähdet nii en sille mitään voi...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot