Fear...

Runoilija The angel of Death

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

google :P
 

näen mustien pilvien tulon...
pelkään..
en halua tämän paisteen tähän loppuvan..
mutta en voi määräillä pilviä..
käperryn nurkkaan...
koitan miettiä pääni puhki mutta se ei auta...
et ole paljoa tunteistasi puhunut...
lähiaikoina..
muistan joskus kun lähettelit yht äkkiä ihania viestejä..
joissa näkyi ikävä ja ehkä joskus pikku tuhmuus
nekin ovat kadonneet...
tuulen mukana...
tuntuu kuin olisin jo hukannut sut...
en sitä halua...
mitä voisin tehdä ?...
pliis kerro ?
onko kaikki oikeasti hyvin ?..
olenko sun ?...
tuntuu kuin olisin keskellä metsää..
yksin..
tiedän että olet siellä myös..
ja että voisit tarvita apua...
mutta en vaan löydä sinua...
tai siitten piilottelet...
en tiedä..
pelkään vain...
en uskalla sulle näistä puhua...
ja vaikka luet nää...
niin varmaan ne kiellän...
en tiedä...
en halua menettää sinua... :(

Selite: 
olisin varma että voisin elää kanssasi elämäni loppuun asti...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot