Haaveet

Runoilija jounit

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ritari
 

Istun rappusilla haaveissani,
elämässsäni rakkauden parisuhde niin
kaukaiselta tuntuu.

Kerään voimiani.
Ei enää kai itku auta.
Katson itseäni sisään, en osaa,
tulen vain kiukkuiseksi, ei itku enää auta.

Näkymätön ruumiillistuma satuttaa.
Rakastan kuitenkin.

Sanat jauhetut loppuun.
En voi katsoa kuin omiin silmiini, on ikävä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haaveita pitää olla,vaikka kyynelissä
on,kauniisti taas ikävästä kirjoitat

 

Käyttäjän kaikki runot