Silmät

Runoilija jounit

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ritari
 

Kasoin hiljaa

kirjoituksia toisten.

Eikö tuska rakkauden rakkenna.

tyyny keittiössl odottaa hyväksyntää
rakastelun keinoin.

kantoiko kauas.

Saitko sanat rakkauden kerrottua.

vai jäikö sanat wessaan.

suuren rakastajan.

Näittekö toistenne silmät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot