jäätelö

Runoilija jounit

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ritari
 

Ei rakkauttaan voi pyyhkiä huuliltaan

kuin jäätölöä, kylmäksi muuttunutta.

Kävellä pois voit, et kuitenkaan
päätäsi uudelleen kääntäen.

jousta takaisin kuitenkin haave.

mikset niin tee. ei ylpeys sinun elämääsi
tule loppuviimein rakentamaan.

tunteita rakentaa täytyy!
oppien kysymään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot