Rakkaus

Runoilija jounit

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ritari
 

Ikäväni soluissani.

Puristaa tunteilla.

Sydämeni sykkeellä.

Puristavan ikävän kyyneleet
silmissä rakastuneen.

Ei rauhoitu ennen kuin
rakkaaseen käteen koskee.

Kun voisi sydämeen katsoa ja nähdä totuus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot