Linnut

Runoilija jounit

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 10.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ritari
 

Linnuista en voi enää kirjoittaa.

Vapaita ovat.

Sitoutuvat toiseen.

Kuuluu vain haikea sulkien ääni.

Yksin lentää lähellä pilvien
tuulen kantamamana.

Voi jo itkeä.

Löytää lennossaan oman hellyytensä.

Parvi muitakin lentää siipensä levittäen.

Siivet omilta taas tuntuu.

Kiitos tuuli ja parvi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja vapaudenkaipuuta henkivä runo. Pidin kovasti^^

 

Käyttäjän kaikki runot