Kotimatka

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Asfaltin pinnassa
kivet kuluneet
pyöreä muoto

Niinkuin meri hyväilee rantakivet

Lumihuippuiset vuoret
viherlaaksot
kohoavat alle auringon

Kirpeät marjatertut
Puutarhassa
harakat syövät

Havahdun bussissa
matkalla kotiin

Minuun sinä
valoit
saman muodon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo

Niin Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot