Katulampun alla

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Hetkeen mieleen painuu
Silmään kimmeltää
Kaksi nuo kun ovat
keskellä pään

Mieleen maahan
painuu
katseen kaipuu
Missä olet?

Lumi
silmääsi hymyysi
kimmeltää takaisin
minusta takaisin
ja takaisin lumeen

Miksi
käveli hahmo
ilman ääriviivaa
takaisin kotitieltä
hymyili pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunteita sekoitettuna upealla tavalla! Pidin paljon tästä kauniista ja samalla haikeasta runosta

Katulampun alta Löytyy Enemmän.

Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot