Kotimaa

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Kotimaa
on
tunne

Koivu kasvaa vihreästä
sulaa ylös siniseen

Onko tämä turvapaikka
Vai asuuko täällä pelko
Mitä on alla veden pintajännitteen
Mihin puu loppuu
Mistä se alkaa

Haikeus, rakkaus, melankolia
Kaipaus
Se on kova tunne

Kaipuu kotiin
Kaipuu maahan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot