Rauha

Runoilija Laraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tulisipa se jo. Se ihana syyskuu.
 

Järvellä
rintakehänsä aaltoilussa
kukaan ei puhu

Poispäin kohti aikaa
mihin mieli teki
olla kasvua tuhannen laulun
tuhannen tulleen
tuhannen menneen

ne näkevät
suuria lauluja
ne näkevät
vuorien yli

Riemuitsee vapaus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Tässä todella Tuntuu Vapaus.

Vahvan Hieno runo.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot