Eri nainen

Runoilija Caroliina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei vittu kuulu sulle!
 

Ne puhuu susta.
Ne on sanonu monia asioita myös musta.
Mut hei, ei välitetä enää,
kuten tiiät ei niis asiois oo mitään perää.

Me voidaan tehä mitä vaan,
niin ne saa taas lisää puhuttavaa.
Me voidaan tehä mitä vaan,
ei välitetä niistä paskaakaan.

Ja mitä sitten vaik oisit jotai tehny,
ne asiat on nopeesti mielestä pois pesty.
Oon mäki saanu aikaan paljon pahaa,
siinähän jengi jauhaa ja näit asioita edes takas sahaa.

Me voidaan tehä mitä vaan,
ne tekee jotka uskaltaa.
Me voidaan tehä mitä vaan,
kyl meki näille jutuille nauretaan.

En mä ainakaan haluu et joka päivä on samanlainen,
siks oonki joka päivä eri nainen.
En tee sitä pahal, niinku et säkään,
lähetään yhessä mokailee tänään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot