Tapetut tunteet

Runoilija Caroliina

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 4.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei vittu kuulu sulle!
 

Liika oli vaadittu,
sanoilla satuttetu.
Hiljaisuudella tapettu,
elämä taas annettu.

Haudasta huomiseen,
tuskasta se päätyi juomiseen.
Sydämestä pala riistetty,
kaikki tunteet kiistetty.

Taas maahan päädytty,
ihmisten kylmyyteen jäädytty

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot