Sakset

Runoilija toffee

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 24.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yksikin pieni sana voi aiheuttaa paljon!
 

sakset kädessä istuin.
Mietin teenkö sen.
Nostan ne ranteeni päälle.
Viillän.
Sakset viiltävät samalla tuskani pois.
Sen tuskan jonka sinä aiheutit.
Se tuska jatkuu, eikä sitä pysty mikään korjaamaan.
Sydämeni on verillä, kuten ranteeni.
Kyynel vierii kasvoilleni, kyynel joka muistuttaa sinusta ja tuskasta jonka koin kanssasi.
Silti rakastan vain ja ainoastaan sinua.
Silti minulla on sakset turvanani.

Selite: 
runo on väsätty aikana jolloin meni huonosti, mutta nyt menee onneksi hyvin:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hui.:o

Todella rankkaa ja vahvaa tekstiä.
Pidin, koska aihe on loppuunkulutettu,
mutta runossasi oli ehkä hieman jotain
erilaista,mitä muissa samankaltaisissa
olen nähnyt.Mutta jokatapauksessa,
rankka aihe ja hieno tulkinta.
Loppu: "Silti minulla on sakset turvanani."
Teki sen erilaisen tunnelman,
ja samalla paras kohta runosta.
Luin jo alkua ja pelästyin että taas tämä aihe,
mutta viimeinen lause pelasti koko runon
ja siksi pidän siitä.^^

 

Käyttäjän kaikki runot