03.25

Runoilija Jenifer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sieltä missä järki lakkaa Sinä alat ja sydämeni hakkaa Nimeni on listassa seuraava Olen nuori ja naiivi ja minulla on tunteita"
 

Päätä jo!

Otetaanko taksi
yhteen vai kahteen suuntaan.

Vai otetaanko kaksi stobee
ja päädytään valtion kyydillä
miettimään aamuisin

Missä, Miten, Miksi?

Selite: 
Kuvaa hyvin elämää ennen elämää jälkeen elämän joka olisi kannattanut elää.
Kategoria: 
 

Kommentit

oh vau.
paitsi pitäisikö mitettimään olla miettimään, vai enkö vain tunne verbiä.
mää piän.
rupesin oikeasti miettimään moneenko suuntaan takseja voi tilata.

Otetaanko taksi
yhteen vai kahteen suuntaan.

Vai otetaanko kaksi stobee
ja päädytään valtion kyydillä
mitettimään aamuisin

tuosta kohtaa tykkäsin, lopuista en. Mutta koska ylläoleva kohta on niin täydellisyys, olen välittämättä muusta tekstistä. Jeea.

 

Käyttäjän kaikki runot