Aikuisuus

Runoilija Jenifer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sieltä missä järki lakkaa Sinä alat ja sydämeni hakkaa Nimeni on listassa seuraava Olen nuori ja naiivi ja minulla on tunteita"
 

Kylmyydellä peittää kaiken sen

millä todella on merkitystä.

Taito heittäytyä hetkiin katoaa.

Oppii takertumaan epäonnistumisen mahdollisuuteen.

Pitäen onnistumista

vain sattumana.

Tarpeettomana hyveenä.
Osana valmista suunnitelmaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot