Jähmettynyt

Runoilija amorwoman

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 6.1.2006
Viimeksi paikalla: 5.10.2016 8:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojen rustaaminen on mulle vapauttavaa. Ja arvosteluja luen mielelläni; risuja sekä ruusuja;)
 

Silmät eivät enää nää,

iho ei tunne.

Kyyneleitä ei synny,

hymykuopat hävinneet.

Sydän kiveä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suruisaa.

Pidin runosta. Surullinen, nostatti ihokarvat pystyyn.

Suruisaa.

Pidin runosta. Surullinen, nostatti ihokarvat pystyyn.

 

Käyttäjän kaikki runot