Nimetön

Runoilija tearjerker

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006
Viimeksi paikalla: 13.5.2017 8:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen
 

Sinun uskosi minuun,
se pitelee pinnalla

Se kannattelee
se kurkottaa,
se uskaltaa toivoa

Se vahvistuu vain,
ei epäile, ei katoa

Sinun uskosi minuun,
se pitää minut pinnalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot