tää tunne

Runoilija lion85

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuinka voikaan olla samaaan aikaan niin hyvä ja huono olo...
 

tää tunne
taas sissälläin taas myllertää

jää tunne
ettei kukaan voi ymmärtää

tätä yksinäisyyttä
keskellä ihmisten

mut mennyt ei aika oo toivon ja uskon
kai koittaa viel aika mulle rakkauden

Selite: 
kaksikin sanasta...:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot