Nimetön

Runoilija gecilia

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen sinun nukkuvan,
olet vaipuneena unimaailmaan.
Olenko se minä, josta uneksit?

En tiedä, kuulunko maailmaasi.
Mutta silti haluaisin
sinun pysyvän vierelläni.

Tahtoisin vain tietää
Olenko se minä, jota rakastat?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan

Upea, aina sama kysymys pyörii ihmisillä. Se on vaan niin vaikeaa tulkita

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
gecilia Nimetön 13.3.2011 2 Runo
gecilia Kannel 9.5.2006 3 Runo
gecilia ILMAN 8.1.2006 2 Runo
gecilia Suru 20.4.2006 4 Runo
gecilia Nimetön 7.8.2012 0 Runo
gecilia Unen riistäjä 11.1.2006 2 Runo
gecilia Nimetön 9.12.2006 3 Runo