I can feel that

Runoilija gingeriina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen kyynel jonka itkin vuoksesi
Jokainen lyönti jonka kestin vuoksesi
Ne saivat minut vahvemmaksi
 

Tiedän sen viimeinkin
Tiedän mitä liikaa kaipasin
Tunnen sen kauniin kaipauksen
Kun paluutasi vain odottelen

Tunne tää mut valtaansa saa
Ikävä raapii rintaa herkkää
Kaipuu kasvattaa harsoaan

Ilman tätä tunnetta
En tietäisi eläväni

Selite: 
You
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot