I believe

Runoilija gingeriina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen kyynel jonka itkin vuoksesi
Jokainen lyönti jonka kestin vuoksesi
Ne saivat minut vahvemmaksi
 

Uskon taas jälkeen vuosien
Uskon siihen etten tähän jää
Vaan pystyn matkaa jatkamaan
Jatkan hoiperrellen elämääni
Jotain hyvin arvokasta rinnallain

Selite: 
I love U
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot