You know?

Runoilija gingeriina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen kyynel jonka itkin vuoksesi
Jokainen lyönti jonka kestin vuoksesi
Ne saivat minut vahvemmaksi
 

Tiedätkö sen tunteen
Sen mikä sattuu eniten
Sen piinaavan hiljaisuuden
Kun riidan jälkeen istutaan
Ihan hiljaa erillään
Uskomatta tähän tarinaan

Aina emme voi voittaa
Mutta pitää yrittää ymmärtää
Pitää antaa mahdollisuus
Toisen anteeksi pyytää

Koskaan en olisi toivonut
Että meille kävisi näin
En uskaltanut pyytää
Sua vierellein jäämään
Pelkäsin kai liikaa
Kuitenkin lähtisit
Jättäisit mut yksin
Tähän pimeään huoneeseen

Selite: 
Miehelleni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot