Tunteiden ristiaallokko

Runoilija gingeriina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen kyynel jonka itkin vuoksesi
Jokainen lyönti jonka kestin vuoksesi
Ne saivat minut vahvemmaksi
 

Askeleeni kuuluvat pimeällä tiellä, tunnen ahdistuksen seuraavan minua minne menenkään.
En pääse karkuun näitä ajatuksia, tätä tunnetta mikä valtaa koko vartaloni.
Pelkään jokaista askeltani, päivä päivältä vain enemmän.
Turvallisuuden tunne on kadonnut, enkä tahdo löytää sen luo.
Paiskaan oven kiinni perässäni, olen enemmän vihainen kuin pettynyt.
Miksen pysty luottamaan itseeni, miksi annan maailman kolhia.
Miksen voi vain olla kuten muut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot