Fear

Runoilija gingeriina

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen kyynel jonka itkin vuoksesi
Jokainen lyönti jonka kestin vuoksesi
Ne saivat minut vahvemmaksi
 

Jokainen näistä päivistä antaa mulle paljon,
yhtä paljon ku oon elämälle antanut.
Jokaist hetkee odotan, jokaiseen päivään kiinni jään.
Pelkään illal nukahtaa, mitä jos huominen tuo surua tullessaan?
Mieles aina sun kuva, mitä jos ei enää tavattaiskaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus nostaa ylös, eroon,
kaikesta muusta.

Loogistapelko pudota, vajota ylimpää
matalammasa.

Persoonallisella tekstillä,
taitava kynänjälki.

Tuttu tunne, tunnelma hyväksi
Runoksi suopuen.

Tykästyin.

 

Käyttäjän kaikki runot