Vierellä

Runoilija anisolja

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan sanoa jotain kaunista Aja hiljaa sillalla.
 

Kun taitan viuhkan kokoon
katoaa itämainen maisema

Kun vedän verhot yhteen
katoaa luminen näkymä

Kun laitan silmäni kiinni
katoaa oma rakkaani

Mutta tunnen yhä lämpösi
olet siinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin kovasti. Ihana.

Ihana.

Onneksi rakas ei katoa kun laitat silmäsi kiinni! Kiinnostava ja lämpöinen runo!

Pidin kovasti. Ihana.

Ihana.

Onneksi rakas ei katoa kun laitat silmäsi kiinni! Kiinnostava ja lämpöinen runo!

Pidin kovasti. Ihana.

Ihana.

Onneksi rakas ei katoa kun laitat silmäsi kiinni! Kiinnostava ja lämpöinen runo!

Pidin kovasti. Ihana.

Ihana.

Onneksi rakas ei katoa kun laitat silmäsi kiinni! Kiinnostava ja lämpöinen runo!

Pidin kovasti. Ihana.

Ihana.

Onneksi rakas ei katoa kun laitat silmäsi kiinni! Kiinnostava ja lämpöinen runo!

 

Käyttäjän kaikki runot