Monday

Runoilija anisolja

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan sanoa jotain kaunista Aja hiljaa sillalla.
 

On Monday morning
Mirror reflects
Tired face.
Teacup falls
On the floor.
I run
To the bus stop,
Too late.
Fight
Against the wind.
Wet clothes
In school.
At the end
Of a day
I sigh:
Thank God
Tomorrow is Tuesday!

Selite: 
Toivottavasti ei oo kamalasti kirjoitusvirheitä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot