Valentine's Day Poem

Runoilija anisolja

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 5.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haluan sanoa jotain kaunista Aja hiljaa sillalla.
 

Your smile is like a sunshine,
your hug is warm,
your voice sounds like a waterfall,
I'm glad you're my own!

Selite: 
Englannintunnilla pakotettiin tekeen runo :D Eli tää on kuin suoraan jostain amerikkalaisesta ystävänpäivä- kortista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot