Sinä olet minä

Runoilija Saaruska

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 25.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olemme erillään, mutta kuitenkin yhtä.
Niinä hetkinä kun suutelet minua puhumme samaa kieltä,
niinä hetkinä kun kosketat sisimpääni, tunnen kuinka ruumiimme sulautuvat yhteen ja olet syvemmällä minussa kuin kukaan koskaan aiemmin.
Kun huudat minulle raivosta täristen,
tärisen minäkin,
sillä haluan sinut lähelleni enemmän kuin koskaan aiemmin.
Haluan pitää sinut siinä, ikuisesti, niin että minuun koskee,
sillä sinä olet osa minua ja minä olen osa sinua,
olet minun sielussani, lähtemättömästi,
sinä olet minä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan ihana <3

 

Käyttäjän kaikki runot