Narsisti

Runoilija juttaa

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Päihdeongelmainen perhe väkivaltaa käyttää, isä lyö äitiä ei sitä pysty ymmärtää.
Se voi littaa sut maan rakoon, ku et pääse sitä pakoon.
Se voi sut sieltä ylös nostaa, se voi sydämmes omakseen ostaa.
Ehkä se littaaja saa sut taas ehjäks, se saattaa muuttua tosirakkaudeks.
Mut se taas syn sydäntäs satuttaa, sit alkaa luottamus kaduttaa.
Enkelikasvojesi takana, piilee itse saatana.

Oot narsistinen paska, kukaan ei halua sun sairaudesta unelmoida.
Käännytät äidin lapsiaan vastaan, kuka kehtaa saada tollasta aikaan.
Oot tosi hyvä alistaan, oot varmaan tehny tota jo kauan aikaa.

Neljätoista vuotta sain tuntee rakkauden, rakkaan äidin läheisyyden.
Nyt et oo enää mun luona, muistot palaa mieleen ja sydän meinaa kuolla.
Autoit joka tilantees enkä ikinä ollu yksin, äiti, sua täs elämäs eniten kaipaisin.
Joskus halun sun luokse palata, kuoliaaks sut rutistaen halata.
Kasvatit mut tälläseks ja oon sulle kiitollinen, sen tiiän syväl sydämes, oot rakkauden arvonen.
Aika typerää tollanen, joka vie äitiä kohtaan lapsilta rakkauden.
Oman perheen pitäis olla tuttu ja turvallinen, ei kukaan olis huonovointinen.
Kaikki olis hyvin eikä suutaan soittais. Viinaa vedetään, etkä ymmärrä meidän huolista mitään.
Ilman väkivaltaa, ei jätkä pysty sitä lopettaan.
Menetät lapses ja lähisukulaiset, saat pian sanoo jäähyväiset.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
juttaa Elämä 4.11.2010 1 Runo
juttaa Kaipuu 4.11.2010 0 Runo
juttaa Miss u 4.11.2010 1 Runo
juttaa Narsisti 4.11.2010 0 Runo
juttaa Nimetön 4.5.2011 0 Runo