Onnikuilu

Runoilija Pellahil

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.8.2007
Viimeksi paikalla: 21.2.2020 7:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 
 

Etsisitkö vielä neliapiloita
jos kertoisin kaksiapiloiden tuottavan epäonnea

Revin kaikista yhden irti
Makaan katolla
ja katson savupiipusta taivaaseen

Eivät unet nuku

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau tuo lopetus, 3 viimeistä riviä. Niihin voisi vaan unohtua

 

Käyttäjän kaikki runot