Ja kukin

Runoilija Pellahil

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 4.8.2007
Viimeksi paikalla: 21.2.2020 7:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


 
 

En voi antaa sinun estää
minua haluamasta sinua
Kukkakeppi on kaunis kukka

Poimin,
sillä vierelläsi kukin
ja sinä myös

Näet minut
vaikken katso,
sillä näännyn ilman

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot