Kuuntelen HIMiä..

Runoilija tumpsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelen HIMiä nappikuulokkeilla,
Ville Valo saa minut
hervottomaksi
NIIN pehmeällä äänenvärillään.
Sanat ja sävelet
syöksyy suoraan aivokuoreeni,
säkenöi hermoradoissani,
saa minut melkein leijumaan
jossain
kummissa sfääreissä.
Musiikilla on minuun omituinen vaikutus:
humalaa ilman alkoholia
lentämistä ilman (näkyviä) siipiä,
trippi ilman aineita.
Terveellistä riippuvuutta,
intohimoa turvallisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot