MINÄ JA TULEVAISUUS VISIOITA, ONKO NIITÄ?

Runoilija tumpsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen projekti, -
en ehkä lähtökuopissa enää,
mutta silti rajallinen ja epätäydellinen.
Ihminen, minäkin, mutta
kenen projekti, minun vai
ympärilläni olevien?
Kenellä on avain lukkooni
vai onko hanskat heitetty pois
jo aikaa sitten?

kuka tietää?

minulla on miljoonia ja taas miljoonia
kysymyksiä -
vastauksia vain sitä huomattavasti vähemmän….

Elämää elämisen arvoisesti?
Ehkä olen minun, sinun, meidän
projekti,

yhtä paljon kuin kuka tahansa toinen.
Ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kukapa tietäisi sen vastauksen? Sen tiedän,että hieno on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot