anna mun hengittää...

Runoilija tumpsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

anna mun hengittää
anna tilaa olla
minä
minun rajani huutavat
selkeyttä ja
virtaviivaisuutta
anna tilaa
hengähtää ja
olla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaa tilaa tarvitaan aina silloin tällöin! Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot