Hetki

Runoilija LucifersAngel705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu...paitsi jos puhutaan ystävyyden loppumisesta.

elämä on...
 

Hetken jo luulin ettei kukaan voi rakastaa minua.
Sen hetken voin unohtaa.
Sinä rakastat minua.
Ja minä rakastan sinua.
Mitä siihen muuta tarvitaan??
Sinä, minä ja hetki...hetki jonka tunnemme aina sydämessämme.

Selite: 
jaa no...keskiverto omasta mielestäni...OLIS KIVA KU JOKU KOMMENTOIS NÄITÄ...!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot