Oliko?

Runoilija LucifersAngel705

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei se satu...paitsi jos puhutaan ystävyyden loppumisesta.

elämä on...
 

Suutelemme toisiamme, kuin kukaan ei huomaisi.
Halailemme toisiamme, kuin kukaan ei välittäisi.
Koskettelemme toisiamme, kuin kukaan ei tuntisi.
Kävelemme, kävelemme pitkin auringon valaisemaa hiekkarantaa.
Äkkiä, äkkiä en enää näe sinua.
Merikö sinut vienyt?
Pois minulta.
Juoksen pitkin rantaa, kyynel vyöryen poskellani.
Juoksen, kunnes löydän sinut.
Hiekka on sinut jo haudannut...
kuolema sinut vienyt.
Itken, itken vierelläsi.
Näen vaalean loisteen ylläsi.
Niin kirkas että sokeudun melkein.
Vaalea olento kumartuu luokseni, tarttuu käteeni ja lausuu nämä sanat:" En ikinä jätä sinua. Rakastan sinua ikuisesti. Tapahtui mitä tahansa. Olen silti kanssasi."
Oliko tuo enkeli minun rakkaani?

Oliko?

Selite: 
Tämä oli aivan ihana teos omasta mielestäni. Laittakaa mielipiteitä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot