Rakkauden lautamaja

Runoilija SiRsAkSeT

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006
Viimeksi paikalla: 2.8.2023 6:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.3.1986

"Aikainen lintu madon nappaa,
mutta vasta toinen hiiri saa juuston"

"Rikkoutunut kellokin näyttää kahdesti vuorokaudessa oikeaa aikaa" 
 
Rakennettiin yhteistä tulevaisuutta

kuin puuhun rakennettavaa lautamajaa.

Tehtiin pohjasta vankka ja tukeva,

seinät kasattiin niin tiiviisti yhteen,

että vain kaikkein kirkkain päivänvalo

läpäisi seinät ja pääsi valaisemaan päiviämme.

Katosta valmistimme vedenpitävän.


Kaikki oli siis kunnossa. 

Meillä oli lattia,

seinät,

katto,

toisemme.

Silti rakkautemme jäi 

yhden viivan verran vajaaksi,

ja se sai meidät päästämään 

majamme ränsistymään 

ja lopulta lahoamaan pois

ihan kuin sitä ei koskaan olisi ollutkaan.


 
Selite: 
Runo kertoo havaintona siitä, miten ihmiset toisinaan päästävät suhteensa kuolemaan, mikäli joku asia - kuten vaikka lapsi - ei suhteeseen bonuksena synnykään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävän traagista, lapsettomuudesta täytyy jutella avoimesti <3 
Kielikuvaksi valittu aihepiiri toimii hyvin. Tarina on "kauniin" surullinen. Rytmitys tukee kertomusta.
 

Käyttäjän kaikki runot