Ylpeä kerrankin

Runoilija nipsu92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Motto: Elä elämääsi hymyillen, hymyile läpi kyynnelten. Kiitos kommenteista mitä olen saanut, Nämä runot kertovat paljon siitä mitä olen kokenut, Jatkakaa kommentoimista, Haluan kehittyä ja kertoa tarinaani.
 

Kerroin sulle pelostani,
Katsoit minua,
Pelkään murtuvani,
Katsoin sinua.

Haamut menneet,
Saivat valtaansa,
Väärät ihanteet,
Saa otteensa.

Ne repii minut kahtia,
Sinun sanasi,
Antavat minulle tahtia.

"Tee sitten jotain",
Katsoit häpeillen,
Sitä mä tässä koitan,
Nousen aamulla taistellen.
Lasken ja kulutan,
Kohta en enään jaksa,
Piiloon sen ujutan.

Et edes huomaa,
Osaan tän,
Peilistä jotain katoaa,
Olen tehnyt ennenkin,
Pian olen tyytyväinen,
Toivottavasti sinäkin,
Olisitko niin huomaavainen,
Olisit ylpeä kerrankin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot