Toive.

Runoilija Mayflower

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä.
Se on sana, jota en haluaisi kuulla.
Se on sana, joka saa minut muistamaan sinut.
Haluan unohtaa, mutta haluan muistaa.
Miksi elämän täytyy aina olla niin vaikeaa?
Jos vain voisin lentää pois,
kauas tästä kaikesta.
Tai käpertyä viereesi,
ja suudella hellästi huuliasi.
Ehkä jonain päivänä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot