Sinua on niin vaikea ymmärtää

Runoilija neanen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2005
Viimeksi paikalla: 19.5.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajattelemalla huomista menettää eilisen, ajattelemalla eilistä menettää huomisen.
 

Katsoessasi peiliin,
näetkö vielä itsesi
vai katalalla kyynelnuoralla
yhteen sidottuja valheita

Onko sisälläsi solmuja

Kuinka voit todesitaa olevasi elossa,
jos et koskaan
tiedä

hakkaako rinnassai sydän
vai ainoastanaan yksinäisyyden kaikuja

?

Oletko koskaan sanonut:
Minä vihaan
Minä rakastan
Minä tarvitsen

sinua

Miksi sinä hajoat palasiin
ja katoat,
kun yritän koskekkaa ihoasi

Etkö sinäkään ymmärrä minua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sitä vain ei ymmärrä toinen toistaan, eikä sille voi mitään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot