Mitä maailma ansaitsee

Runoilija muumipappa

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2013
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 22:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
3.8.1990

ei omena kauvas puusta putoa
 

Itkeä tirauttaa vähä kyyneliä tiputtaa
kusta lirauttaa

päälle maailman joka sen ansaitsee
Jou matafaka

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Meni suosikkeihini. Kiitos tästä!

Sai naurahtamaan..hyvä!
Maailma ansaitsee ainakin rauhaa ja rakkautta, ilman sitä darraa ;)
 

Käyttäjän kaikki runot