24

Runoilija muumipappa

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2013
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 22:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
3.8.1990

ei omena kauvas puusta putoa
 

ajattele
ajattele seuraavaa
24 tuntia
24 mahdollisuutta
muuttaa elämä

nyt on se hetki
mikä oli eilee tulevaisuutta
oletko tyytyväinen

sinulla on seuraavat 24 tuntia
24 mahdollisuutta luoda elämässäs jotain

vältä kyynisyyttä
he elävät historiaa

anna tuulen viedä
ja katso
seuraavat 24 mahdollisuutta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on ajatusta

Kehoitat kääntämään kellon oikeaan aikaan, sinulla on aika hyvin hallussa

Mahdollisuuksia voi olla vielä paljon enemmänkin.
 

Käyttäjän kaikki runot